Personeelsleden van Het Telraam stellen zich aan u voor... ...
Hallo allemaal
Mijn naam is Ingrid van Bergen. Ik ben leerkracht van groep 5, dinsdag t/m vrijdag.
Ik woon in Gennep, samen met WillyBert.
Ik vind het een erg leuke uitdaging om nog eens een keer de juf van deze kinderen te zijn. Het is leuk om te zien hoe ze zijn veranderd, of juist helemaal niet.
Zelf lees ik erg graag. Voorlezen is dan ook een van mijn favoriete bezigheden in de groep. Verder vind ik het ook heel leuk om te zingen, koken en wandelen.
Ik werk al sinds 1981 in het onderwijs. Ik heb in het begin op enkele verschillende scholen gewerkt, maar ik werk al weer een hele tijd, met heel veel plezier op Het Telraam.
Ik vind het belangrijk en probeer er ook voor te zorgen dat de kinderen met plezier naar school komen. Dat is een heel belangrijke voorwaarde om tot goed leren te komen.
Samen met de kinderen, ouders en mijn collega’s, speciaal Penny en Elske die op maandag in de groep staan, wil ik er heel graag weer een fijn, inspirerend schooljaar van maken.
Mijn naam is Yvonne Delis en werk samen met mijn duo-partner Marieke Lokhoff in groep 1-2 B.
Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik in deze groep te vinden.
Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee zonen.
Ik ben vanaf november 2006 werkzaam op Het Telraam en doe dit met heel veel plezier.
In 1985 ben ik begonnen op een basisschool in Groet (N-H) en daarna op een basisschool in Alkmaar(N-H).
In 2002 zijn wij verhuisd naar Mook, vanwege het werk van mijn man.
Ná eerst een jaar op invalbasis op verschillende scholen gewerkt te hebben, heb ik daarna 3 jaar in Gennep gewerkt en kwam in 2006 hier op het Telraam.
Wat bij mij hoog in het vaandel staat is het welzijn van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar school gaan, goed in hun vel zitten en zich veilig voelen, pas dan komt een kind tot leren.
Verder vind ik het fijn om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw kind.
Het werken met kinderen is en blijft een prachtig beroep en ik hoop dit dan ook nog jaren te mogen doen.

Hallo, ik ben Neeltje van Erp.  
Dit jaar start ik met veel plezier aan mijn tweede jaar op Basisschool ‘Het Telraam’.  Op maandag en dinsdag als juf van groep 8 en woensdag of als juf van groep 8 of als MT Lid.  Al van klein kind af aan wilde ik het onderwijs in, want onderwijs is zeg maar mijn ding!  Wat is er nou mooier dan een kind te mogen helpen in zijn ontwikkeling om zo deuren te kunnen openen naar een mooie toekomst. Of zoals Nelson Mandela ooit zei: ‘Education is the most powerful wapon wich you can use to change the world’  
Verder woon ik in Oss, samen met mijn man en onze 2 zoontjes. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan, rennend door de polder of op een terrasje met vrienden.  
Ik hoop er samen met mijn collega’s, kinderen en ouders er weer fantastisch schooljaar van te maken.  
 

Hallo, mijn naam is Ursula Fiddelers. Samen met mijn man Hans en onze twee zonen Mees en Raaf woon ik in Cuijk.  Dit schooljaar werk ik samen met mijn collega Elske Linders in groep 7. Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag en woensdag, op donderdag werk ik op het RSC ( Radboudsportcentrum, onderdeel van de universiteit) te Nijmegen waar ik danslessen geef.
Sinds 2002 ben ik in het onderwijs werkzaam en heb ik op De Akkerwinde in Vianen gewerkt. Daar werkte we veel met combinatiegroepen en was groep 7/8 de groep waar ik voornamelijk terug te vinden was. In 2016 heb ik me bekwaamd als rekenspecialist en in 2012 als cultuur coördinator. Mijn eerste opleiding was aan de dansacademie te Arnhem. Ik ben bevoegd om klassiek ballet, moderne dans en jazz ballet te geven. Na mijn opleiding heb ik 6 jaar bij het dansgezelschap Introdans afdeling educatie gewerkt. Daarna heb ik gewerkt als dansdocente en gaf ik op diverse scholen in de regio les. Ik werkte met verschillende leeftijden van 3 t/m 65 jaar.
Dit wordt mijn tweede jaar op Het Telraam.  Ik heb er zin in om dit jaar de lijn voort te zetten, samen met de kinderen, die wij vorig jaar zijn ingeslagen. Ik vind het belangrijk dat ieder tot zijn recht kan komen, met plezier naar school gaat en dat men zijn klasgenoten respecteert. Voor elk probleem is er een oplossing te vinden, daarbij werk ik vanuit de talenten die een kind heeft om samen de juiste weg te bewandelen. Onze volgende wandeling is begonnen.
Mijn naam is Malou Lambregts en ik ben 25 jaar. Ik woon in Boxmeer en mijn vrije tijd besteed ik aan verschillende dingen. Mijn grootste hobby is paardrijden, zowel thuis als op wedstrijd. Ook ga ik graag een rondje hardlopen, lees ik een boek of kijk ik een film. Vaak spreek ik af met familie of vrienden. Ik vind het gezellig om thuis leuke dingen samen te doen, maar ga ook regelmatig naar een festival of feestje.

Nadat ik in 2015 ben afgestudeerd aan de pabo te Nijmegen ben ik op het Telraam begonnen. Een school waar ik het vanaf het eerste moment heel goed naar mijn zin heb door het gezellige team en de leuke kinderen en ouders! Ik heb de afgelopen schooljaren in verschillende groepen gewerkt, daarnaast heb ik de master Educational Needs gevolgd. Deze heb ik succesvol afgerond in de afstudeerrichting gedrag. De kennis die ik tijdens mijn master heb opgedaan zet ik dagelijks in. Dit schooljaar van maandag t/m vrijdag in groep 4. In de klas vind ik het van belang dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Samen met de kinderen zorg ik voor een fijne sfeer in de groep, waarin hard gewerkt wordt en waarin plezier hoog in het vaandel staat. Naast het werken in groep 4 ben ik sinds vorig schooljaar bezig met de gymopleiding. Hiervoor ga ik elke maandag naar Nijmegen en geef ik gymlessen in verschillende groepen op Het Telraam. Ik zal deze opleiding in januari afronden. Ook ben ik een van de vertrouwenspersonen op onze school. Wanneer je hierover in gesprek wilt, mag je altijd even binnenlopen of bellen/mailen voor een afspraak.
Mijn naam is Carmen van der Leest. Samen met Jos en ons dochtertje Lena wonen wij in Megen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of kijk ik een film. Daarnaast vind ik het ook gezellig om met vrienden af te spreken.
 
Sinds 2013 ben ik werkzaam in het onderwijs. Na mijn afstuderen heb ik een jaar invalwerk gedaan, voordat ik op Het Telraam ben begonnen. Inmiddels ben ik hier al weer een paar jaar werkzaam. Iedere dag stap ik met veel enthousiasme en plezier in mijn auto op weg naar Oeffelt. De fijne sfeer, het contact met de kinderen, ouders en collega’s spreken mij erg aan.
 
Dit schooljaar ben ik wisselwoensdag, donderdag en vrijdag de leerkracht van groep 8.
 
 

Mijn naam is Elske Linders. Samen met mijn man, onze zoon (2014) en dochter (2016) woon ik in Vierlingsbeek. Komend schooljaar neem ik groep 7 en groep 5 voor mijn rekening. Op wisselende maandagen (tot en  de carnavalsvakantie) ben ik werkzaam in groep 5 en donderdag en vrijdag in groep 7.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik ben gestart op basisschool Harten 2 in Grave en na een jaar ben ik gaan werken op basisschool St Jozef in Velp. Deze school werkt samen met Het Telraam op het gebied van critical skills en de kernconcepten. Naast leerkracht basisonderwijs, heb ik ook de opleiding tot kindercoach gevolgd en ben ik trainer van de cursus: 'Ik leer leren'. Samen met kinderen, ouders en collega’s in ontwikkeling zijn en blijven vind ik belangrijk. Ik geloof dat kinderen kunnen groeien als zij aangesproken worden op de hulpbronnen die bij hen aanwezig zijn en het geven van positieve feedback. Je mag zijn wie je bent, ook jij hebt talent. Een goed pedagogisch klimaat zorgt ervoor dat kinderen zich optimaler zullen ontwikkelen. 

Komend schooljaar zal ik een aantal modules gaan volgen van de Master Educational Needs.

Het werken in het onderwijs geeft mee veel voldoening en dit doe ik met veel passie en plezier.
Naast werken wandel en speel ik graag met mijn kinderen, drink ik een kopje koffie bij vrienden en houd ik van een lekker hapje eten.
Mijn naam is Marieke Lokhoff. Ik ben 37 jaar oud en woon met mijn man Stephan en onze twee dochters Lana en Zoë in Cuijk.
Sinds 2005 ben ik werkzaam op Het Telraam.  Ik ben begonnen als invalkracht later als vaste leerkracht. Ik heb in bijna alle groepen gestaan maar sinds een aantal jaar kun je mij samen met mijn duo-partner Yvonne vinden in groep 1 /2b. Sinds dit jaar sta ik ook elke woensdag in groep 1/2a. Erg leuk om in beiden groepen samen met de kinderen te werken.
Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen bij ons in de groepen.
Ze moeten het vertrouwen hebben dat ze zichzelf kunnen zijn en dat wij er voor hen zijn als het tegenzit.
Een kind dat goed in zijn/haar vel zit, komt tot leren.
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, schilder en zwem ik.
Verder lees ik graag thrillers en ben ik sinds kort aan het fotograferen geslagen.
 
Ik ben Frans van Nunen en woon met Marion in Uden. Onze kinderen hebben een leeftijd bereikt dat ze niet meer thuis wonen. Samen hebben we vier kleinkinderen in de leeftijd van anderhalf jaar tot vier en half jaar.
Vanaf het schooljaar 2015 - 2016 ben directeur op basisschool Het Telraam én heb ik veel positieve indrukken opgedaan.
De sfeer en het enthousiasme van leerlingen, ouders en het team maken nog steeds een grote indruk op mij. Samen met (toekomstige) ouders wil ik hier eventueel wel verder over doorpraten.
Het Telraam is “een school die in beweging is” en dat spreekt mij, als schoolleider, erg aan. Het is een school waar met veel inzet en energie gewerkt wordt en waar we - samen met ouders - graag aan blijven werken. Dit zorgt er voor dat verdere ontwikkeling en uitwerking van visie zich in een positieve richting blijft ontwikkelen.

Vanaf 1978 ben ik in het onderwijs werkzaam als groepsleerkracht, interne begeleider, waarnemend directeur en als (interim) directeur op verschillende basisscholen in Uden, Gemert, Cuijk en Herpen. Bij Optimus Primair Onderwijs ben ik vanaf het schooljaar 2006 - 2007 werkzaam als directeur. Op 18 augustus 2018 was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs.
De afstand van Uden naar Oeffelt is ongeveer 26 kilometer en dat is - nog steeds - een mooie afstand om met auto, motor of fiets af te leggen. Mijn voorkeur gaat uit naar de fiets, want in mijn vrije tijd en op vakantie maak ik samen met Marion ook flinke fietstochten. Naast tennissen bij LTC-Uden, houd ik van wandelen, tuinieren, een goede film kijken, uit eten gaan en op tijd een terras opzoeken voor een cappuccino of een heel lekker (buitenlands) biertje.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties kom dan een praatje maken. De deur van het kantoor staat open.
 
Met vriendelijke groeten, Frans van Nunen.
Hallo, mijn naam is Elke van der Locht. Ik woon samen met mijn man Joost en tweeling Saar en
Roos in Beers. Ik wandel graag met mijn hond langs het water of in de bossen. Verder vind ik het leuk om samen te zijn met vrienden en familie, gezellig te eten en vooral bij te kletsen.
Ik heb 11 jaar gewerkt op een basisschool in Schaijk. Daar heb ik met veel plezier gewerkt, maar ik ben de uitdaging aangegaan om dit schooljaar te starten op Het Telraam. Nieuw en spannend, maar ook erg leuk. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden in groep 6 en voel me thuis op school.
Ik ben erg gericht op het positief bekrachtigen van gewenst gedrag. Daarnaast probeer ik kinderen het gevoel te geven dat ze erbij horen en er mogen zijn. Als uw kind goed in zijn/haar vel zit dan komt de rest vanzelf. Een gezellig praatje maken met de kinderen en me betrokken opstellen, is voor mij heel belangrijk.
Ik kijk uit naar een fijn en leerzaam jaar met mijn nieuwe collega's, kinderen en ouders!
 
Hallo, mijn naam is Karen Peeters. Dit schooljaar is mijn tweede schooljaar, hier op "Het Telraam". Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier in groep 7 gewerkt. Ik heb genoten van alle fijne momenten met de kinderen, teamleden en ouders. Sinds dit schooljaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan, ik ben intern begeleider hier op school geworden. 
Daarmee kwam een wens die ik al langer had uit. Het is enorm fijn dat ik vorig schooljaar de kans heb gekregen om samen met mijn voorganger Gerda aan de slag te gaan met de IB taken. 
Ik ben op dinsdag en donderdag en een extra wisselende dag aanwezig op school. Ik zie er naar uit om samen met teamleden, ouders maar vooral ook kinderen te zorgen dat de positieve ontwikkelingen voortzetten en het mooie pedagogische klimaat behouden blijft.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen het fijn hebben op school, pas dan ben je in staat om te leren. Want ‘het leren’ dat is uiteindelijk waarvoor we op school zijn.
Samen met mijn man Niels en onze jongens: Loek, Mick en Siep woon ik in Wanroij. In de vrije tijd die er nog over blijft, geniet ik van een goed potje handbal of gezelligheid met vrienden.
Mijn naam is Penny Philips-Jansen. Het is al weer even geleden dat ik op het Telraam begonnen ben. In die tijd ben ik getrouwd en hebben we 3 kinderen gekregen. Nadat ik moeder geworden ben, besloot ik part time te gaan werken. Naast mama en juf ben ik vrijwillger bij de voetbalclub in Boxmeer.  In mijn vrije tijd speel ik graag een gezelschapsspelletje met het gezin of met vrienden.

Dit schooljaar ben ik juf van groep 5 en 6. Op wisselende maandagen (tot en  de carnavalsvakantie) ben ik werkzaam in groep 5 en elke donderdag en vrijdag in groep 6.
Elk jaar brengt vernieuwingen met zich mee, waardoor ik na zoveel jaar nog steeds op Het Telraam werk. Het werken met critical skills en de kernconcepten zorgt dat de school in ontwikkeling blijft.
Dit schooljaar zal 'de digitale wereld' voor een nieuwe inpuls gaan zorgen voor team, ouders en kinderen. Ik kan niet wachten om te zien en ervaren wat er allemaal op ons af gaat komen.
 
Mijn naam is Ria Verdellen. Ik ben leerkracht van groep 1-2. Hier kun je mij alle dagen van de week vinden. Daarnaast ben ik lid van het MT. Ik draai al heel wat jaartjes mee in het onderwijs. Ik ben begonnen op De Bolster in Sambeek waar ik twee jaar heb gewerkt. Daarna ben ik in Oeffelt terecht gekomen waar ik dus ben gebleven. Ik heb heel wat veranderingen en ontwikkelingen op Het Telraam en in het onderwijs meegemaakt. Ik vind het pedagogisch klimaat, een goede, vertrouwde, veilige, gezellige sfeer en de eigenheid van elk kind heel belangrijk. Ieder kind heeft zijn/haar eigen talenten en moet de mogelijkheid krijgen om die zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. De vernieuwingen, het werken met kernconcepten en het gedachtegoed critical skills, de kinderen, collega’s en ouders zorgen ervoor dat ik elke dag weer met heel veel plezier naar school ga. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging en geen dag is hetzelfde, daar zorgen de kinderen wel voor. Door hen blijft het inspirerend en afwisselend! 
Ik woon in Boxmeer en ik heb heel veel dingen die ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd. Ik zing graag met mijn groepje, maak hele wandelingen met de hond, ik lees graag, hou van koken, tuinieren, uit eten, genieten van het zonnetje en een terrasje pikken en gezellige dingen ondernemen met mijn vrienden.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Cindy van der Wielen en ik woon samen met mijn man Bart in Grave. In het nieuwe jaar ga ik verhuizen naar Cuijk en woon ik straks dichterbij Oeffelt.

 

In 2011 ben ik afgestudeerd van de Pabo en sindsdien werkzaam in het onderwijs. De eerste jaren in Eindhoven en vanaf dit schooljaar mag ik fulltime groep 3 les gaan geven hier op het Telraam. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Samen met de kinderen en het team gaan we er een super gezellig en leerzaam jaar van maken. Positiviteit en het samen-gevoel vind ik erg belangrijk.
 

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te wandelen of te fietsen, te skiën, bordspelletjes te spelen, boeken lezen en films te kijken.

Hallo, ik ben Jan Wouters en woon in Oeffelt. Door mijn rugklachten kon ik de werkzaamheden in de bouw niet meer uitvoeren en ben ik via de IBN in september 2003 hier op school begonnen als conciërge.
Na 5 jaar via de IBN hier op school gewerkt te hebben ben ik via begeleid werken rechtstreeks bij Optimus hier op Het Telraam begonnen.
Mijn werkzaam heden waren in het begin voor het achterstallig onderhoud en het repareren van de dingen die stuk waren.
In de loop der jaren ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in het welzijn van de kinderen en heb toen ook de opleiding als Bedrijfshulpverlener, Preventie medewerker en Opgeleid persoon gevolgd om zo voor jullie kinderen een veilige werk/leerplek te verzorgen.
Ook ben ik me steeds meer bezig gaan houden met het ICT gebeuren zoals: het bij houden van de hardware van de computers en het onderhoud van de beamers en digiborden.